AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulanı kurtarmak

Kahve falında boğulanı kurtarmak

Kahve falında boğulanı kurtarmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret eder.

Kahve falında boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini boğulmaktan kurtarmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birini boğulmaktan kurtarmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulur.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğulan bir çocuğu kurtarmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir