AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, gerginliğin biteceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında çocuğu boğulmaktan kurtarmak geçim derdinin sona ereceğine, kendisine olan güveninin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak yaşadığı darlığın son bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Kahve falında boğulan çocuğu kurtarmak bazı adımlar atacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir