AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında birini boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında birini boğulmaktan kurtarmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında boğulan kardeşi kurtarmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak kendini yiyip bitireceğine, kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini boğulmaktan kurtarmak rahat geçinerek yaşayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boğulan hayvanı kurtarmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında insanları boğulmaktan kurtarmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunların atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir