AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında oğlunu boğulmaktan kurtarmak saygının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak neredeyse kahrolacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde boğulanı kurtarmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet eder.

Kahve falında eşini boğulmaktan kurtarmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğulan birini kurtardığını görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini boğulmaktan kurtarmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında boğulmakta olan birini kurtarmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir