AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak

Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak

Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak mutlu zamanlar geçireceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendi bildiğini okuyacağına işaret eder.

Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet eder.

Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak doyasıya sefasını süreceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini boğulurken kurtarmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında nehirde boğulan birini kurtarmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birini boğulmaktan kurtarmak yaşamın kolaylaşacağına, yeni şeyler deneneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir