AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, mutluluğunun da artacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalettir.

Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulanı kurtarmak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında boğulan birini kurtarmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği boğulmaktan kurtarmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında boğulan birini kurtardığını görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeği boğulmaktan kurtarmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir