AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazda kıl görmek

Kahve falında boğazda kıl görmek

Kahve falında boğazda kıl görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazda kıl gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Kahve falında boğazda kıl görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında boğazına kıl kaçmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boğazından kıl çıktığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaza kıl kaçmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında boğazında kıl görmek üzüleceğine, ağlayacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazından kıl çekmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazdan kıl çıkartmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir