AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaza kıl kaçmak

Kahve falında boğaza kıl kaçmak

Kahve falında boğaza kıl kaçmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, masa başı bir işe gireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaza kıl kaçmak gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Kahve falında boğazına kıl kaçmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Kahve falında boğaza kıl kaçmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili boğazına kaçmak kısa sürede başarısının artacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında boğaza birşey kaçmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına bişey kaçmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazdan kıl çıkartmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazından kıl çekmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında boğazda kıl görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir