AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı delinmek

Kahve falında boğazı delinmek

Kahve falında boğazı delinmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında boğazı delinmek gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Kahve falında boğazı delinmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına yorulur.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deli dövmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deliden para almak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma yorulmaktadır.

Kahve falında kafanın delindiğini görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini delirmiş görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık deli görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında deli görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir