AnaSayfa / Genel / Kahve falında deli görmek

Kahve falında deli görmek

Kahve falında deli görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında deli gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında parmağının delindiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalettir.

Kahve falında boğazının delindiğini görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınını delirmiş görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, şerefe ve izzete işarettir.

Kahve falında deliye para vermek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında birini delirmiş olarak görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında deli hastanesi görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, barış için adım atacağına inanılır.

Kahve falında başkasını delirmiş görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında deli inek görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işiyle nam salacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir