AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan kan geldiğini görmek

Kahve falında boğazdan kan geldiğini görmek

Kahve falında boğazdan kan geldiğini görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sıkıntıların artacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında boğazdan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında boğazdan kan geldiğini görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına inanılır.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında gözden kan geldiğini görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kan gelmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak arasından kan geldiğini görmek zafer elde edeceğine, iyi anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerinden kan gelmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir