AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı kaybetmek

Kahve falında ablayı kaybetmek

Kahve falında ablayı kaybetmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında ablayı kaybetmek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında ablayı kaybetmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında ablasının evini görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ablayı görmek hanesinin bollukla dolacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ablaya sarılmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli ablasını evlenirken görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla ve anne görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına inanılır.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablayı üzgün görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir