AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablanın öldüğünü görmek

Kahve falında ablanın öldüğünü görmek

Kahve falında ablanın öldüğünü görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, az çalışarak çok gezeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, ömür boyu başarılı olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ablanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında ablasını öldüğünü görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ablanın öldüğünü duymak hayırlı ve güzel olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abla öldüğünü görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalettir.

Kahve falında ablasının öldüğünü duymak aksiliklerin başgöstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ablayı öldürmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablanın öldüğünü görmek bilgi sahibi olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında abla öldürmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablasının öldüğünü görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir