AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğanın saldırısına uğramak

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında cinlerin saldırısına uğramak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında farenin saldırısına uğramak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında filin saldırısına uğramak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek saldırısına uğramak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa saldırısına uğramak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir