AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın arı görmek

Kahve falında altın arı görmek

Kahve falında altın arı görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, maddi kayıpların olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, yoksulluğa alamet eder.

Kahve falında altın arı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın arı görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı arı öldürmek eşlerin muhabbetinin artacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal arısı kovalamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arı kovalamak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve bal görmek sorunlarının da son bulacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah arı görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarıca arı görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir