AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarıca arı görmek

Kahve falında sarıca arı görmek

Kahve falında sarıca arı görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarıca arı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı siyah arı görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı arı görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı arı sokması görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük sarı arı görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarıca arı görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sarı arı öldürmek sevdiklerine kavuşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı büyük arı görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir