AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıyı bal yaparken görmek

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında arıyı bal yaparken gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında arıların bal yaptığını görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal yapan arı görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında arı ve bal görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bal arısı kovalamak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Kahve falında tek bal arısı görmek borçları varsa ödeyeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında arı bal yaparken görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında birçok bal arısı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bal arı görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir