AnaSayfa / Genel / Kahve falında at avlamak

Kahve falında at avlamak

Kahve falında at avlamak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at avlamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında at avlamak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balina avlamak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sülün avlamak yüzünün de güleceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı avlamak daha fazla gelir sahibi olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan avlamak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz avlamak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi avlamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üveyik avlamak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir