AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceklerin içinde kalmak

Kahve falında böceklerin içinde kalmak

Kahve falında böceklerin içinde kalmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında böceklerin içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Kahve falında böceklerin içinde kalmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dalgalar içinde kalmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Kahve falında dalganın içinde kalmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde kalmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sular içinde kalmak yardımcı olmayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında çamur içinde kalmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet eder.

Kahve falında alevler içinde kalmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında selin içinde kalmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir