AnaSayfa / Genel / Kahve falında sular içinde kalmak

Kahve falında sular içinde kalmak

Kahve falında sular içinde kalmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, doğru olanı seçeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, istediği oranda da eğleneceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sular içinde kalmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sular içinde kalmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kalmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Kahve falında suların içinde kalmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde kalmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalar içinde kalmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın içinde kalmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fırtınanın içinde kalmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir