AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek saldırısına uğramak

Kahve falında böcek saldırısına uğramak

Kahve falında böcek saldırısına uğramak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böcek saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Kahve falında böcek saldırısına uğramak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böceklerin saldırısına uğramak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak başkasının hakkına göz dikileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinek saldırısına uğramak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, mutluluk ve saadete delalet eder.

Kahve falında boğa saldırısına uğramak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında atın saldırısına uğramak dostlarıyla bir araya geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir