AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın saldırısına uğramak

Kahve falında atın saldırısına uğramak

Kahve falında atın saldırısına uğramak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında atın saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Kahve falında atın saldırısına uğramak bundan da son derece mutlu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at saldırısına uğramak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken saldırıya uğramak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek saldırısına uğramak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı saldırısına uğramak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında düşman saldırısına uğramak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir