AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak

Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak

Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, borçlarını bitireceğine, kazancınızın artacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında balık saldırısına uğramak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaların saldırısına uğramak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek tarafından saldırıya uğramak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah saldırısına uğramak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak saldırısına uğramak işveren koltuğunda oturacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir