AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrekte taş görmek

Kahve falında böbrekte taş görmek

Kahve falında böbrekte taş görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında böbrekte taş gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında böbreğinde taş görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek taşı düşürdüğünü görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrekte taş görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında böbrek taşı dökmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böbrek taşı görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Kahve falında böbrek görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan böbreği görmek ihanete uğrayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir