AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek görmek

Kahve falında böbrek görmek

Kahve falında böbrek görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, yaşananları unutturacağına alamet eder.

Kahve falında böbrek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında böbreğinde taş görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Kahve falında böbrek bağışladığını görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında böbrek satmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek bağışlamak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek taşı görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek taşı dökmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işarettir.

Kahve falında böbreklerini kaybetmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir