AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında böbreğinin çalındığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında böbreğinin çalındığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birine böbreğini vermek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında böbreğinin alındığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında böbrek pişirmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, maddi gücünün eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine böbrek vermek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında böbrek nakli olmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek yemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir