AnaSayfa / Genel / Kahve falında böbrek satmak

Kahve falında böbrek satmak

Kahve falında böbrek satmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında böbrek satmak gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında böbrek satmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böbrek kanseri olmak ümitsizliğe, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, huzurunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında birine böbreğini vermek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında böbrek rahatsızlığı görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine alamet eder.

Kahve falında böbrek düşürmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında böbrek bağışlamak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir