AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bluz giymek

Kahve falında yeni bluz giymek

Kahve falında yeni bluz giymek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, elindekileri de kaptıracağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bluz giymek gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Kahve falında yeni bluz giymek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bluz almak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bluz görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bluz giymek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri bluz giymek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bluz giymek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bluz giydiğini görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir