Kahve falında bluz yıkamak

Kahve falında bluz yıkamak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına delalettir.

Kahve falında bluz yıkamak gördüyseniz:

  • Sizin için faydası olmayan düzenlemelerden, anlaşmalardan veya işlerden kurtulmanız bazı kayıpların yavaş yavaş azalmasını sağlayabilir.

Kahve falında bluz yıkamak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk bluz görmek yalnız hissetmeye, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında gri bluz giymek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı bluz görmek insanların güvenini kazanacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında bluz denemek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında pembe bluz giydiğini görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli bluz görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renk bluz görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir