AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bluz görmek

Kahve falında kirli bluz görmek

Kahve falında kirli bluz görmek işlerinin daha da iyi olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bluz gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kirli bluz görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bluz görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında bluz vermek evdeki nimetin çoğalacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bluz giymek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Kahve falında yırtık bluz görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalettir.

Kahve falında yeni bluz almak büyük bir gelir toplayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bluz kesmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor bluz görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir