AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmiş yemek görmek

Kahve falında bitmiş yemek görmek

Kahve falında bitmiş yemek görmek kısmetinin açılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bitmiş yemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında yemekte bit görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğin bittiğini görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında yemek bitirmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bitmiş yemek görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bitmeyen yemek yemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bit görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman bit görmek kazancın her daim artacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir