AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmeyen yemek yemek

Kahve falında bitmeyen yemek yemek

Kahve falında bitmeyen yemek yemek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yönetici olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bitmeyen yemek yemek gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında bitmiş yemek görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek bitirmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bitmeyen yemek yemek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğin bittiğini görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekte bit görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak fikirlerinin amacına ulaşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saça bit düşmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir