AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek bitirmek

Kahve falında yemek bitirmek

Kahve falında yemek bitirmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında yemek bitirmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yemeğin bittiğini görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bitmiş yemek görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yemek bitirmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yemekte bit görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bitmeyen yemek yemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Kahve falında yeni bitmiş ev görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit almak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bit ve karınca görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir