AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangin tüpü görmek

Kahve falında yangin tüpü görmek

Kahve falında yangin tüpü görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yangin tüpü gördüyseniz:

  • Yetersiz kalabilirsiniz, gerilimler sizi körükleyebilir.

Kahve falında yangin tüpü görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ocak ve tüp görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tüpün patlamasını görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tüplü ocak yakmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çok uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüp satmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Kahve falında küçük tüp almak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yemek tüpü görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir