AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmeyen yolda yürümek

Kahve falında bitmeyen yolda yürümek

Kahve falında bitmeyen yolda yürümek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, önemli bir makama terfi alacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bitmeyen yolda yürümek gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında bitmeyen yolda yürümek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında yolda yürüdüğünü görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında yolda tek başına yürümek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında taşlık yolda yürümek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle yolda yürümek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir yolda yürümek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, çirkin amellere işaret etmektedir.

Kahve falında uzun yolda yürümek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir