AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek kötü günler yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kazancın düşeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle yolda yürümek artık kötü günler yaşamayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yolda yürümek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında yolda tek başına yürümek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zor bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun yolda yürüdüğünü görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir yolda yürümek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle yolda yürümek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kendisini mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir