AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle yolda yürümek

Kahve falında birisiyle yolda yürümek

Kahve falında birisiyle yolda yürümek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, kadim dostlar edineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında birisiyle yolda yürümek gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş yolda yürümek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak yolda yürüdüğünü görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında karlı yolda yürümek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında tahta yolda yürümek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, mutluluğunun katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında virajlı yolda yürümek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yolda yürümek kendi işinin sahibi olunacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında taşlık yolda yürümek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir