AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda yürüdüğünü görmek

Kahve falında yolda yürüdüğünü görmek

Kahve falında yolda yürüdüğünü görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, stresten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dar yoldan yürümek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yolda yürümek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek imkân sahibi olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yolda yürümek parasının her zaman bereketli olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenli yolda yürümek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıklı yolda yürümek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında uzun yolda yürümek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir