AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bitki dikmek

Kahve falında yeşil bitki dikmek

Kahve falında yeşil bitki dikmek işinde de hep başarılı olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, aydınlığa çıkılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bitki dikmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Kahve falında yeşil bitki dikmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan bitki dikmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya bitki dikmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bitki dikmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına inanılır.

Kahve falında toprağa bitki dikmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bitki ekmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bitki almak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir