AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit bulmak

Kahve falında bit bulmak

Kahve falında bit bulmak kederleneceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, huzur bulacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bit bulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yaratıcı olmalısınız.

Kahve falında saçında bit bulmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bit bulmak arabasını ve toprağının olacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafada bit bulmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında benzinin bittiğini görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biti eline almak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, durgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında inşaatı bitmiş ev görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitin yavrusu sirke görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir