AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit saçta görmek

Kahve falında bit saçta görmek

Kahve falında bit saçta görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, canının sıkılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bit saçta gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında saçında bit ayıklamak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçından bit almak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçta bit aramak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçından bit dökmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta bit ayıklamak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir