AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta bit aramak

Kahve falında saçta bit aramak

Kahve falında saçta bit aramak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında saçta bit aramak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında saçta bit aramak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bitlenmiş saç görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçında bit bulmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçından bit temizlemek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçında bit öldürmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç biti görmek huzur dolu günler geçireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında saçta bit görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir