AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı bitlenmiş görmek

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçı bitlenmiş gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında saçta bit yumurtası görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında bit sirke görmek aynı karşılığı alamayacağına, kişinin fena halde yanılacağına delalettir.

Kahve falında saçına bit girdiğini görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın içinde bit görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında saçımda bit görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçında bit görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında saçın içinde bit öldürmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında saçta bit toplamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir