AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında bit bulmak

Kahve falında saçında bit bulmak

Kahve falında saçında bit bulmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, aylık gelirinin artacağına, düze çıkacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, zahmete ve çileye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında saçında bit bulmak gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Kahve falında saçında bit bulmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında bit bulmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada bit bulmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçın içinde bit öldürmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçında bit öldürmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının saçında bit görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçından bit ayıklamak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında saçta bit toplamak gam ve keder çekmeyeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir