AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak

Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak

Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bisikletle yarış yapmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bisiklet yapmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında bisiklet yarışı yapmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuk yapmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir