AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet yapmak

Kahve falında bisiklet yapmak

Kahve falında bisiklet yapmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, başarılarını arttıracağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yeni adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında bisiklet yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında bisiklet yapmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bisiklet yarışı yapmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak çok büyük başarı kazanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında bisikletle yarış yapmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle uzun yolculuk yapmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında bisikletle merdiven inmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk bisiklet görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir