AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuk yapmak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, makamının ve ününün artacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yaya yolculuk yapmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hac yolculuğu yapmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, refah içinde olacağına delalettir.

Kahve falında valizle yolculuk yapmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında denizde yolculuk yapmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba yolculuğu yapmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında trenin üstünde yolculuk yapmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir