AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet kazası yapmak

Kahve falında bisiklet kazası yapmak

Kahve falında bisiklet kazası yapmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Kahve falında bisiklet kazası yapmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otomobil kazası yapmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına inanılır.

Kahve falında trafik kazası yapmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motor kazası yapmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine inanılır.

Kahve falında arabayla trafik kazası yapmak borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında gemi kazası yapmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba kaza yapmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında traktör kazası yapmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir