AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk bisiklet görmek

Kahve falında bozuk bisiklet görmek

Kahve falında bozuk bisiklet görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulur.

Kahve falında bozuk bisiklet gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında bozuk bisiklet görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bisiklet görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bisikletle suya düşmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı bisiklete binmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına inanılır.

Kahve falında mavi bisiklete binmek alim ve bilge insan olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak bisiklet görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda bisiklet görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir