AnaSayfa / Genel / Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak sorunlarını teker teker aşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Kahve falında aradığın kişiyi bulamamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini aramak bulamamak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birşey aramak bulamamak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet eder.

Kahve falında aradığı evi bulamamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında birini aramak bulamamak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında aradığı adresi bulamamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında aramak bulamamak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir